Bocsa

CENTRUL MEDICAL
Tel. 0355429655

Baile-Herculane

LABORATOR ANALIZE
Tel. 0255560692

Mehadia

CENTRUL MEDICAL
Tel. 0255523180

Caransebes

CENTRUL MEDICAL
Tel. 0355404104

Otelu-Rosu

LABORATOR ANALIZE
Tel. 0355401222

Moldova Noua

CENTRUL MEDICAL
Tel. 0255540829

LABORATOR DE ANALIZE MEDICALE - OTELU-ROSU
" Prietenul sanatatii tale "

IMPORTANT
SC ANAMAN MEDICAL SRL - va aduce la cunostiinta ca doar in data de 15.08.2018
centrele medicale Anaman vor fi inchise.medici de specialitate - anaman medical medici de specialitate - anaman medical medici de specialitate - anaman medical medici de specialitate - anaman medical medici de specialitate - anaman medical medici de specialitate - anaman medical medici de specialitate - anaman medical medici de specialitate - anaman medical medici de specialitate - anaman medical medici de specialitate - anaman medical medici de specialitate - anaman medical medici de specialitate - anaman medical medici de specialitate - anaman medical medici de specialitate - anaman medical

Caransebes

Noutati


17.05.2018


PREVENȚIA ESTE PROFITABILĂ. - Testarea Genetică la dispoziția ta!
Tertare genetica Color.


Detalii:

Prezentare Testare Genetica
Testare Genetica - Boli Cardiovasculare
Testarea Genetica la dispozitia ta - web COLOR28.04.2016


Asociatia Mucenita Iraida - "Drumul jucariilor si dulciurilor catre copii".


22.04.2016


"Scoala altfel"


07.04.2016


Sarbatorim impreuna Ziua Mondiala a Sanatatii.


15.02.2016


Centrul Medical din comuna Mehadia dispune în zonă de forţă de muncă de specialitate, dar deocamdată nu poate angaja medici sau asistente. Cum se explică această situaţie, aflăm de la Anica Marinela Schelean - managerul Centrului Medical din comuna Mehadia, în dialog cu corespondentul nostru - Paul-Sever Smadu.


12.02.2016


Timpurile moderne în care trăim îşi pun amprenta pe starea de sănătate a populaţiei, atât în ceea ce priveşte afecţiunile aparatului circulator, cât şi afecţiunile psihiatrice. Care sunt cele mai frecvente boli cu care se confruntă locuitorii din zona Văii Cernei, aflăm de la Anica Marinela Schelean - managerul Centrului Medical din comuna Mehadia, în dialog cu corespondentul nostru - Paul-Sever Smadu.


11.02.2016


Centrul medical de la Mehadia, care funcţionează în clădirea fostului spital din comună, se adresează locuitorilor din aşezările de pe Valea Cernei cu o gamă largă de servicii medicale, însă localnicii sunt puţin interesaţi de aceste servicii. De ce este totuşi nevoie de asigurarea acestor servicii şi în ce măsură pacienţii optează pentru ele, aflăm de la Anica Marinela Schelean - managerul Centrului Medical din Mehadia, în dialog cu corespondentul nostru de pe Valea Cernei - Paul-Sever Smadu


05.02.2016


Dr. Frînculescu Marius, medic specialist chirurgie cardio-vasculară, competență în ecografie vasculară se pot efectua servicii de specialitate – chirurgie vasculara.


Ecografia vasculară reprezintă un tip special de ecografie care prin folosirea unor sonde special concepute permite vizualizarea fluxului de sânge din interiorul arterelor şi venelor. Deoarece utilizarea metodei Doppler - bazată pe efectul Doppler - este cea care stă la baza analizei curgerii sângelui în vase, ecografia vasculară mai este numită şi ecografie Doppler (vasculară).

Efectuarea unei ecografii vasculare poate fi indicată în mai multe circumstanţe dintre care cele mai frecvente sunt:


Ecografia vasculară este o metodă de diagnostic neinvazivă, neiradiantă care nu supune pacientul niciunui risc.

În cazul în care este corect efectuată ea poate reprezenta o alternativă viabilă pentru alte teste diagnostice invazive şi iradiante (de exemplu arteriografia sau venografia, care folosesc substanţă de contrast iodată injectată în vase pentru vizualizarea acestora) sau neinvazive dar iradiante şi/sau mult mai scumpe - angiografia folosind tomografia computerizată/rezonanţa magnetică.


24.02.2015


Interviu cu dna. Anica Schelean (Administrator SC ANAMAN MEDICAL SRL) la Radio Romania Resita TV in emisiunea "Despre sanatate" cu Daiana Rosca.


01.02.2015


Incepand cu data de 01.02.2015 , SC Anaman Medical SRL oferă pacienţilor ce efectueaza analize contra-cost excluderea taxei de laborator. Totodata va oferim INR+ TIMP QUIK la un pret de doar 20 Ron.


01.07.2014


În urma contractării pe anul 2014 cu casele de asigurări de sănătate CJAS Caraş Severin şi OPSNAJ, SC ANAMAN MEDICAL SRL, laborator de analize medicale oferă investigaţii paraclinice (analize medicale) GRATUIT, fără programare asiguraţilor cu bilet de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist.

“Sănătate, noroc şi bani”

ANAMAN MEDICAL


Asociatia MUCENITA IRAIDA

asociatia mucenita iraida

anaman - facebook