Bocsa

CENTRUL MEDICAL
Tel. 0355429655

Baile-Herculane

LABORATOR ANALIZE
Tel. 0255560692

Mehadia

CENTRUL MEDICAL
Tel. 0255523180

Caransebes

CENTRUL MEDICAL
Tel. 0355404104

Otelu-Rosu

LABORATOR ANALIZE
Tel. 0355401222

Moldova Noua

CENTRUL MEDICAL
Tel. 0255540829

LABORATOR DE ANALIZE MEDICALE - OTELU-ROSU
" Prietenul sanatatii tale "

IMPORTANT
SC ANAMAN MEDICAL SRL - va aduce la cunostiinta ca doar in data de 15.08.2018
centrele medicale Anaman vor fi inchise.Otelu-Rosu

Dotari


Aplicatie “SmartLab”


Analizor de hematologie automat Convergys X5


Analizorul include cea mai inalta tehnologie de analiza hematologica avand la baza masurarea laser – optica a probelor. Producator: Convergent Technologies GmbH&Co.KGSeria: 500015 An de fabricatie: 2012. Caracteristici tehnice: Realizeaza pana la 65 de hemograme pe ora. Cititor de cod de bare integrat Utilizeaza tehnologiile: Laser Flowcitometrie.

Analizor automat pentru hematologie Sysmex SF-3000


Integral automatizat, analizorul efectueaza analizele necesare diagnosticarilor. Beneficiind de o acuratete deosebita, SYSMEX SF-3000, permite stabilirea cu precizie a diagnosticelor precum si monitorizarea pacientilor nostri.

Analizor automat ABACUS JUNIOR


Aparatul de analiza este un dispozitiv modern capabil sa verifice 18 parametrii apartinand hemoleucogramei complete. Dispozitivul dispune de posibilitatea “comunicarii” cu un calculator, usurand procesul de desfasurare a analizelor.

Linie completa de electroforeza – DIAMEDIX


Determina parametrii electroforetica a: Proteinelor, Lipoproteinelor, Hemoglobinei glicozilate, Fractiilor hemoglobinei, Proteinelor Bence-Jones, Imunodifuzie s.a.

Analizor semiautomat biochimie STATFAX 1904+


Analizor semiautomat performant cu dimensiuni compacte pentru determinari ale enzimelor, imunoturbidimetrice si medicamente. Este usor de folosit datorita procedurii de operare de tip pas-cu-pas. Beneficiaza de imprimanta interna si pozitii de incubare incalzite.

Analizor automat de biochimie umeda HITACHI 917


Dispozitivul este un instrument automat, ce permite analize de specialitate / rutina pentru determinarea constituentilor si cantitatilor din seruri, inclusiv prezenta substantelor din categoria drogurilor, asigurand securitatea si operativitatea analizelor.

Analizor automat de urina LabUREADER +


Capacitate = 500 probe / ora

Analizor urina – Bayer Clinitek STATUS


Analizor automat de urina

Analizor urina – DocUReader


Linie completa de electroforeza – SEBIA


Determina parametrii electroforetica a: Proteinelor, Lipoproteinelor, Hemoglobinei glicozilate, Fractiilor hemoglobinei, Proteinelor Bence-Jones, Imunodifuzie s.a.

Analizor coagulare THROMBOTIMER


Dispozitivul semiautomat permite realizarea testelor de coagulare si imunologice ale sangelui, utilizabil pentru toate tipurile de teste coagulometrice.

Analizor coagulare COADATA


Dispozitivul semiautomat permite realizarea testelor de coagulare si imunologice ale sangelui, utilizabil pentru toate tipurile de teste coagulometrice.

Sistem de imunologie automat chemiluminescenta – ACCES


Cu o interfata intuitiva si informatizata asigura operatorului rezultate sigure. “Stat-of-the-art”, Sistemul ofera noi niveluri de eficienta in laborator, standardizare si cost-eficienta. Un gama larga de teste la o inalta calitate si flexibilitate la testele imunologice.

Sistem de imunologie automat chimiluminescenta – IMMULITE ONE 1000


Dispozitivul permite realizarea analizelor imunologice intr-un proces integral automatizat, realizate prin capabilitati optice avansate destinate analizelor imunologice.

Sistem automat de testare a alergiilor – Rida X-Screen


Sistemul Rida X-Screen este un instrument de masurare si evaluare prin membrane de testare “AllergyScreen immunoblot” si obiective CCD ce include software pentru documentare si atingerea parametrilor.

Semiautomat imunologie STATFAX 303


Analizor semiautomat performant cu dimensiuni compacte pentru determinari imunologice

Microscop cu fluorescent MICROS MC300


Dispozitiv modern de studiu al probelor, capabil sa realizeze cele mai importante examinari ale probelor. Iluminare cu halogen, fluorescenta, permite o marire de 1000 de ori cu ajutorul celor 4 obiective din dotare.

Hota cu flux laminar vertical tip. HFV 600


Hota este un aparat de protectie microbiologica cu flux de aer laminar vertical. Destinatia acestui important dispozitiv este aceea de operare in deplina siguranta biologica a probelor destinate diverselor analize. Dispozitivul are in dotarea sa sisteme automate de control si purificare a aerului, incinte si stative inoxidabile, putand fi sterilizata cu ajutorul lampii UV.

Sterilizator cu abur si aer cald : EC 25


Destinate sterilizarilor in abur cald cu temperaturi cuprinse intre 100-135°C respectiv 50-240°C, asigurand stabilizarea temperaturilor cu ajutorul sistemelor computerizate pe timpul procesului de sterilizare.

AGITATOR MAGNETIC


Dispozitivul permite agitarea lichidelor cu diverse vascozitati folosind campurile magnetice de mare putere tip “PCM” actionat de un motor monofazic. Agitatorul este protejat la interferente si respecta standardele internationale.

Agitator VORTEX VI PLUSD


Dispozitivul permite efectuarea de analize microbiologice si imunologice dispunand de viteze selective, 0 – 3000 rpm. precum si moduri diferite de operare.

BALANTA DE PRECIZIE


Dispozitivul permite cantarirea cu mare precizie si afisarea valorilor pe ecranul LCD, editeaza raportul de cantarire putand fi conectata la un computer. Grad de protectie la praf IP 54.

- Centrifuga HERMLE cu refrigerare


Dispozitivul asigura pregatirea si efectuarea in bune conditii a analizelor care necesita refrigerare pe parcursul procesului de centrifugare si sedimentare.

TERMOSTAT ITC serie R 274608


TERMOSTAT ITC serie R 274608 permite desfasurarea in conditii optime si accelerate ale proceselor de analiza mediacala.

Sterilizator mobil cu abur tip ATV 80


Autoclava construita din otel inoxidabil permite sterilizarea instrumentarului de mici dimensiuni la temperaturi de 143°C si o presiune ridicata, 2 – 3 bar.

Lampa bactericida UV


Destinata pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor, cu ajutorul razelor UV (ultraviolete), dispune de lampa cu tub UV “Philips”.

Analizor semiautomat imunologie stat fax 4700

Este un, economic, cititor de compact microstrip independent. Designul său aerodinamic ofera interfata touch screen, optica superbe, de la bord software montaj curba, și-a construit în imprimantă pentru a îndeplini cerințele de laboratoare moderne.

Analizorul ARHITECT i1000SR immunoassay

Respectă standardele înalte de laborator dvs. prin furnizarea de rezultate STAT atunci când le nevoie. Tehnologia avansată și protocoalele flexibile construit în Arhitectul i1000SR spori fluxul de lucru de laborator și vă va permite de a raporta rezultatele cu încredere.

CombiScan 500

este un tester de urina, analizor benzi semi-automat pentru a fi utilizate cu SYS 11 sau 11 benzi de testare CombiScreen SYS PLUS. Acesta este conceput pentru laboratoarele mai mari și pentru spitale.

Electroforeza SAS-MX + Sursa tensiune Consort EV245

Camera de standard, vine cu un scut termic pentru utilizarea în aplicații de înaltă rezoluție și este disponibil optional cu privire la camera de IEF pentru focalizarea izoelectrică.


Familia de surse de alimentare Consort electroforeza este bogat de caracteristici și susținută de garanție lor de 3 ani. În acest interval de surse de alimentare veți găsi o unitate aplicabil nevoilor dumneavoastra în aplicațiile de electroforeză orizontale și verticale, cum ar fi: focalizarea izoelectrică, SDS PAGE, PAGE nativ, electroforeză 2D, si analiza de acid nucleic și ștergerea.

ANALIZOR AUTOMAT VSH

Analizeaza viteza de sedimentare a eritrocitelor cu un senzor infrarosu si are o capacitate de 60 de probe pe ora. Este un echipament fabricat in 2014.

Selectra ProXL

Analizor automat biochimie si turbidimetrie Selectra ProXL cu modul ISE - producator ELITECH DISTRIBUTION - Anul: 2014


Acces aleator, capacitate 450 teste pe ora. Efectueaza teste de sange si urina.

Miura cu modul ISE

Analizor automat pentru chimie clinica, proteine specifice, turbidimetrie latex, abuz de droguri si electroliti, recomandat pentru laboratoarele medii sau ca sistem back-up pentru laboratoarele mari.


Fibrintimer II

Aparat semiautomat foto-optic care combina avantajele tehnicilor de sesizare mecanica si optica a cheagului cu ajutorul metotei turbido-densitometrice.
“Sănătate, noroc şi bani”

ANAMAN MEDICAL


Asociatia MUCENITA IRAIDA

asociatia mucenita iraida

anaman - facebook